Ivana Buble, učiteljica AEQ metode 1.stupnja

AEQ – tečaj za učitelje AEQ metode 1. stupnja; Mišljenje o seminaru 1. stupnja AEQ metode

Kada razmišljam o AEQ-u, mislim uvijek na svoj početak upoznavanja s AEQ-om, koji je toliko udaljen – prije 7 godina, a osjećam se kao da sam još uvijek na početku.

AEQ upoznajem od 2014. godine. Upoznajem ga polako, malim koracima dublje putujem u svoj unutarnji svijet i svakog dana sve više razumijem svijet oko sebe.

Svaki put s terapijom, svakom ponovljenom vježbom, svakom introspekcijom, svakim zapažanjem okoline koje je svjesno te kontrolirano reagiranje na situaciju, s promjenama koje se događaju u životu svakog dana, osjećam da napredujem i da svjesno živim život zahvaljujući AEQ metodi.

Seminar za učitelje 1. stupnja AEQ metode me je još više približio dubinama razumijevanja AEQ-a. Dublje sam zaronila u sebe i postigla veću kontrolu nad svojim životom. Shvatila sam koliko je moj utjecaj snažan na reakciju odnosa te sebi odgovorila na nekoliko ključnih pitanja koje prije seminara nisam mogla povezati s odgovorima iz AEQ-a. Tijekom seminara sam pronašla odgovore i put. Utjecaji na moje životne odnose su bili odmah vidljivi, primijetila sam promjene i u nekoliko mjeseci se mnogo toga poboljšalo.

Na drugom dijelu seminara sam produbila znanje o vježbama. Kroz godine sam učila vježbe i izvodila ih, ali sada shvaćam da premalo i prilično površno. Na seminaru sam se usredotočila na izvedbu vježbi, jer samo s dobrim poznavanjem koraka izvođenja vježbi, možemo prenijeti upute našim učenicima.

Na seminaru sam naučila izraze i poboljšala artikulaciju pri uputama za izvođenje.

Nakon seminara sam učinkovitija u raspoređivanju 24 sata u danu i planiranju svojih koraka za postizanje prijelaznih ciljeva.

Iako već dugo poznajem i upoznajem AEQ, tek sada nakon završenog seminara za učitelja 1. stupnja, osjećam da je zaista poznajem. Slika je jasnija.

AEQ upoznajem u prvom redu radi poboljšanja svoje ravnoteže i osjećaja sreće, te želim prenijeti sreću – stečeno znanje – širem krugu ljudi.

Svi zaslužujemo svjesno živjeti i biti sretni.

 

Ivana Buble, učiteljica AEQ metode® 1. stupnja

 

AEQ – tečaj za učitelje AEQ metode 1. stupnja; Mišljenje o seminaru 1. stupnja AEQ metode. Kada razmišljam o AEQ-u, mislim uvijek na svoj početak upoznavanja s AEQ-om, koji je toliko udaljen - prije 7 godina, a osjećam se kao da sam još uvijek na početku.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: