Dunja Gačnik, učiteljica AEQ metode 1.stupnja

Prvi put sam čula i čitala o AEQ metodi na internetu, gdje sam također pronašla Aleša i njegovu stranicu na Facebooku. Pratila sam ga godinu dana, čitala njegove članke i razmišljala o pozitivnim učincima metode.

Inače sam već 8 godina instruktorica pilatesa i moj pristup je usmjeren više na male grupe odnosno na individualni rad od samog početka. Kao posljedica toga, kod mene dolaze klijenti koji imaju različite probleme i bolove, a svi žele pomoć u poboljšanju svog zdravlja i smanjenju ili uklanjanju bolova. Većini klijenata sam pomogla, ali u određenoj točki, unatoč neprekidnom usavršavanju kod kuće i u inozemstvu, vidjela sam da nešto nedostaje. U AEQ kliničkoj somatici sam vidjela mogućnost da nadogradim to nedostajuće znanje.

Najprije sam sudjelovala na dvoje Alešovih 4-satnih radionica gdje sam stvarno upoznala metodu i osjetila je te bila oduševljena oba puta. Aleš me je pozvao i na individualnu aktivnu terapiju, gdje sam metodu upoznala kroz individualni pristup.

Sljedeći korak bio je seminar za učitelja AEQ metode. Gutala sam Alešove riječi, razmišljajući o njima i nakon svakog dana seminara davala si vremena da pridobiveno znanje primijenim u svom radu. Naučila sam puno novih stvari i stekla mnogo znanja. Ostale riječi bile bi suvišne, jer tvrdim da bi svatko trebao isprobati ove vježbe.

O tebi, Aleš, imam samo riječi pohvale. Vrhunski si predavač, čovjek s velikim srcem, osoba koja zna pomoći i koja na svako pitanje pronalazi odgovor. Drago mi je što sam te upoznala i što sam mogla biti tvoja učenica. Stečeno znanje već koristim – na sebi i na individualnim klijentima.

Ja i moji klijenti oduševljeni smo metodom i njezinim pozitivnim učinkom na vježbe. Moj slogan “Pozitivna energija. Pozitivan rezultat.” se nastavlja. «

 

Dunja Gačnik, Ljubljana, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

 

Prvi put sam čula i čitala o AEQ metodi na internetu, gdje sam također pronašla Aleša i njegovu stranicu na Facebooku. Pratila sam ga godinu dana, čitala njegove članke i razmišljala o pozitivnim učincima metode. Inače sam već 8 godina instruktorica...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: