Blaž Jurečič, učitelj AEQ metode 1.stupnja

Tijekom svoje sportske karijere napredak sam smatrao samo ako bi se tijelo sljedeći dan osjećalo umorno. Ako nisam dao sve od sebe, osjećao sam se loše. Takav način rada doveo me je do kroničnih bolova i zdravstvenih problema. Kad sam se susreo s AEQ metodom na radionici prije otprilike 2 godine, bio sam prilično skeptičan. Teško je prihvatiti činjenicu da postoji drugi, ljubazniji način za većinu stvari koje ste do tada radili i razumjeli. Na kraju, život vas dovede do točke kada ne možete neprestano nadvladavati tijelo i prisiljeni ste tražiti drugačiji put. Radim kao osobni trener, a AEQ metoda mi omogućuje širinu u radu sa strankama. Ne samo fizički, već i psihički. Većina klijenata, nakon što su isprobali AEQ, želi biti uključena u redovni proces treninga, jer osjećaju razliku u svojem stanju i napretku u svim područjima života.

U prošlosti sam isprobao mnoge stvari iz službene i alternativne medicine, pročitao mnogo knjiga i kod većine sam osjećao nedostatak jasnog objašnjenja problema. Oduvijek me je zanimao čovjek kao cjelina , što osoba može promijeniti u svom životu da bi se kvaliteta života zaista poboljšala.

Aleš tijekom cijelog obrazovanja pruža izvrsna objašnjenja što dovodi do boljeg razumijevanja i povezivanja stvari. Namjena AEQ metode nije samo u samim vježbama, već da počnete primjenjivati principe AEQ-a na drugim područjima života. Omogućava vam da se vaša kvaliteta života zaista poboljša, ako ste spremni uložiti svoje vrijeme, energiju, pažnju u istraživanje.

Cijeli seminar je izvrsno proveden i zahvalan sam na svim znanjima koja primam od Aleša.

 

Blaž Jurečič, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

 

Tijekom svoje sportske karijere napredak sam smatrao samo ako bi se tijelo sljedeći dan osjećalo umorno. Ako nisam dao sve od sebe, osjećao sam se loše. Takav način rada doveo me je do kroničnih bolova i zdravstvenih problema. Kad sam se susreo...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: