Čudesno je

Klinička somatika je informacija koja vodi do slobode pokreta. Pokret se intenzivira i korak postaje lakim. Ne moguće je ostati ravnodušan. Somatske su vježbe igra agonista i antagonista, igra mišića akcije i mišića zadovoljstva. Prelijevanje tijela, igra sa centrom ravnoteže i gibanje zdjelice.  Kliničku somatiku osjećam u hodu, prizivam je u svaki pokret, uključujem u jutarnje buđenje i vježbanje navečer, kao i u obično i jednostavno ležanje u različitim položajima. Čudesno je.

To su činjenice o utjecaju somatskih vježbi, primijenjenih uz aktivnu terapiju za pojačavanje osjećaja svega navedenoga. Promjene su neizbježne i dobrodošle.

Nataša Bernšak

Klinička somatika je informacija koja vodi do slobode pokreta. Pokret se intenzivira i korak postaje lakim. Ne moguće je ostati ravnodušan. Somatske su vježbe igra agonista i antagonista, igra mišića akcije i mišića zadovoljstva. Prelijevanje tijela, igra sa...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: