Uroš Petan, Ljubljana, učitelj AEQ metode® 2. stupnja

Seminar 2. stupnja nije samo nadogradnja 1. stupnja. Osim logičke/očekivane nadogradnje fizikalno-motornog dijela metode – učenja novih vježbi za uklanjanje određenih bolova/bolesti – upoznaje sudionike i s najvažnijom vezom između svjesnog i nesvjesnog dijela uma, membrane, emocijama … Ove veze su ključni nedostajući elementi konvencionalne medicine kod tretmana mnogih pacijenta. Psihijatrija se bavi samo glavom, ortopedijom i fizikalna terapija samo s tijelom, ali AEQ liječi oboje i zato uspješno poboljšava kronične bolesti, koje su obično nerješive zagonetke za psihijatriju, ortopediju i fizioterapiju.

AEQ metoda koristi znanja iz mnogih znanstvenih područja, potvrđuje ih i povezuje ih u logičko / korisno cjelinu.

Seminar za 2. stupanj daje jasna i logična objašnjenja uzroka određenih bolova / bolesti / fizičkih ograničenja, kao i upute kako ih ukloniti ili barem ublažiti. Postoji gotovo beskrajna dubina znanja i razumijevanja odnosa između sposobnosti osjetiti mišiće i dobre intermuskularne koordinacije, koja se također prenosi na mnoga druga područja života u slučaju poboljšanja (redovito i kvalitetno izvođenje vježbi). Sudionici seminara upoznaju važnost vlastitog angažmana, što je neophodno za dobro razumijevanje metode, kao i za njihov rad kao učitelja AEQ metode.

Seminar je izvrsno organiziran. Sve se nalazilo na najvišoj razini, poput same metode – gostoljubivost, hrana i atmosfera općenito.

Za mene je sve vrijeme, energija, pažnja i novac, koji sam uložio u AEQ obrazovanje, vrlo dobra investicija. Moj osobni život se poboljšao (osjećaj, zdravlje, veze, učinkovitost, tjelesne sposobnosti …), a ja sam također uspješniji i na mom poslu.

Uroš Petan, učitelj AEQ metode® 2. stupnja

Seminar 2. stupnja nije samo nadogradnja 1. stupnja. Osim logičke/očekivane nadogradnje fizikalno-motornog dijela metode – učenja novih vježbi za uklanjanje određenih bolova/bolesti – upoznaje sudionike i s najvažnijom vezom...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: