Uroš Petan, Ljubljana, učitelj AEQ metode® 2. stupnja

Seminar 2. stupnja nije samo nadogradnja 1. stupnja. Osim logičke/očekivane nadogradnje fizikalno-motornog dijela metode – učenja novih vježbi za uklanjanje određenih bolova/bolesti – upoznaje sudionike i s najvažnijom vezom između svjesnog i nesvjesnog dijela uma, membrane, emocijama … Ove veze su ključni nedostajući elementi konvencionalne medicine kod tretmana mnogih pacijenta. Psihijatrija se bavi samo glavom, ortopedijom i fizikalna terapija samo s tijelom, ali AEQ liječi oboje i zato uspješno poboljšava kronične bolesti, koje su obično nerješive zagonetke za psihijatriju, ortopediju i fizioterapiju.

AEQ metoda koristi znanja iz mnogih znanstvenih područja, potvrđuje ih i povezuje ih u logičko / korisno cjelinu.

Seminar za 2. stupanj daje jasna i logična objašnjenja uzroka određenih bolova / bolesti / fizičkih ograničenja, kao i upute kako ih ukloniti ili barem ublažiti. Postoji gotovo beskrajna dubina znanja i razumijevanja odnosa između sposobnosti osjetiti mišiće i dobre intermuskularne koordinacije, koja se također prenosi na mnoga druga područja života u slučaju poboljšanja (redovito i kvalitetno izvođenje vježbi). Sudionici seminara upoznaju važnost vlastitog angažmana, što je neophodno za dobro razumijevanje metode, kao i za njihov rad kao učitelja AEQ metode.

Seminar je izvrsno organiziran. Sve se nalazilo na najvišoj razini, poput same metode – gostoljubivost, hrana i atmosfera općenito.

Za mene je sve vrijeme, energija, pažnja i novac, koji sam uložio u AEQ obrazovanje, vrlo dobra investicija. Moj osobni život se poboljšao (osjećaj, zdravlje, veze, učinkovitost, tjelesne sposobnosti …), a ja sam također uspješniji i na mom poslu.

Uroš Petan, učitelj AEQ metode® 2. stupnja

Prije nego što sam došla na prvo individualno učenje AEQ metode, mislila sam da ću tamo naučiti neke vježbe koje ću redovito raditi nekoliko mjeseci i da će moja kronična nedefinirana tjelesna bol biti smanjena ili čak nestati. Nakon nekoliko godina polakog upoznavanja metode, mogu reći da nisam pogriješila. Moja misija bila je potpuno iluzorna. Nikad nisam zamišljala da ću iči tamo gdje definitivno ne želim biti.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA