Uroš Petan, Ljubljana, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja 

Od prvog dijela seminara (3 dana) do danas sam “slab”. Balgo bole mišići koji su se nakon dugo vremena opustili – produžili. Energetski sam na oko 65%. Pojavila se i neuobičajena dijareja, snovi ozbiljne tematike – nesređene situacije iz prošlosti, a potreba za snom se povećala.  Ukratko, AEQ klinička somatika djeluje sustavno. Dugoročno gledano vrlo je moćna u kratkom roku pa pomalo i uznemiruje, poput svih drugih oblika rada na samome sebi.

Zanimljivo je to da većinu “uzoraka” iz podsvijesti uhvaćenih u međuprostoru, terapijom AEQ kliničke somatike obrađujemo nesvjesno. Sam ću AEQ kliničku somatiku upotrijebiti kao koristan alat za ljude koji imaju skeptičan pogled na ezoteriku i energetsko ozdravljenje.

AEQ klinička somatika jest realan most između racionalnog i energetskog pristupa u rješavanju zdravstvenih problema. Također može biti i superiorno samostalno oruđe ili dopuna drugim aktivnostima.

Slika o ispravnom izvođenju vježbi se bistri, te istovremeno povećava svijest o kompleksnosti i višeslojnosti AEQ kliničke somatike. Svakoga dana naučim novu vježbu, kao zaključak vježbi naših klijenata, ali i kao samostalne terapije i u 95% slučajeva nailazim na iznimno pozitivan odgovor i učinak. Iznimka su “teške osobe” koje uslijed psihološkog profila teško vjeruju u učinkovitost ovakve aktivnosti ili, pak, nemaju strpljenja za učenje.

Seminarom sam u potpunosti zadovoljan i od srca ga preporučujem.Dodao bih jedino da je metoda učinkovitija ukoliko je izvodi učitelj s više znanja na području funkcionalne anatomije, osnovama sportskog treninga, fizioterapije i psihologije. Takav učitelj s “kapacitetom” će AEQ kliničkom somatikom usrećiti ljude na svim razinama postojanja; ne samo ukloniti SMA na razini mišića, iako je već i to ogroman napredak.

Uroš Petan, Ljubljana, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja 

Od prvog dijela seminara (3 dana) do danas sam “slab”. Balgo bole mišići koji su se nakon dugo vremena opustili – produžili. Energetski sam na oko 65%. Pojavila se i neuobičajena dijareja, snovi ozbiljne tematike...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: