Uroš Petan, Ljubljana, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja 

Od prvog dijela seminara (3 dana) do danas sam “slab”. Balgo bole mišići koji su se nakon dugo vremena opustili – produžili. Energetski sam na oko 65%. Pojavila se i neuobičajena dijareja, snovi ozbiljne tematike – nesređene situacije iz prošlosti, a potreba za snom se povećala.  Ukratko, AEQ klinička somatika djeluje sustavno. Dugoročno gledano vrlo je moćna u kratkom roku pa pomalo i uznemiruje, poput svih drugih oblika rada na samome sebi.

Zanimljivo je to da većinu “uzoraka” iz podsvijesti uhvaćenih u međuprostoru, terapijom AEQ kliničke somatike obrađujemo nesvjesno. Sam ću AEQ kliničku somatiku upotrijebiti kao koristan alat za ljude koji imaju skeptičan pogled na ezoteriku i energetsko ozdravljenje.

AEQ klinička somatika jest realan most između racionalnog i energetskog pristupa u rješavanju zdravstvenih problema. Također može biti i superiorno samostalno oruđe ili dopuna drugim aktivnostima.

Slika o ispravnom izvođenju vježbi se bistri, te istovremeno povećava svijest o kompleksnosti i višeslojnosti AEQ kliničke somatike. Svakoga dana naučim novu vježbu, kao zaključak vježbi naših klijenata, ali i kao samostalne terapije i u 95% slučajeva nailazim na iznimno pozitivan odgovor i učinak. Iznimka su “teške osobe” koje uslijed psihološkog profila teško vjeruju u učinkovitost ovakve aktivnosti ili, pak, nemaju strpljenja za učenje.

Seminarom sam u potpunosti zadovoljan i od srca ga preporučujem.Dodao bih jedino da je metoda učinkovitija ukoliko je izvodi učitelj s više znanja na području funkcionalne anatomije, osnovama sportskog treninga, fizioterapije i psihologije. Takav učitelj s “kapacitetom” će AEQ kliničkom somatikom usrećiti ljude na svim razinama postojanja; ne samo ukloniti SMA na razini mišića, iako je već i to ogroman napredak.

Uroš Petan, Ljubljana, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja 

Prije nego što sam došla na prvo individualno učenje AEQ metode, mislila sam da ću tamo naučiti neke vježbe koje ću redovito raditi nekoliko mjeseci i da će moja kronična nedefinirana tjelesna bol biti smanjena ili čak nestati. Nakon nekoliko godina polakog upoznavanja metode, mogu reći da nisam pogriješila. Moja misija bila je potpuno iluzorna. Nikad nisam zamišljala da ću iči tamo gdje definitivno ne želim biti.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA