Samo Šinik,Kranj, učitelj AEQ metode 2. stupnja

Evo nekoliko mojih utiska i spoznaja iz seminara za učitelje AEQ metode 2. stupnja

Preživjeli smo 5 dana »reality showa« pod dirigiranjem Aleša Ernsta

Seminar je bio vrlo dinamičan i informativan zbog odabira sudionika s različitim razmišljanjem (različitih osobnosti i karaktera). Učio si nas vježbe i teoriju kroz AEQ metodu i to na način, koji je pokrenuo naše dugo potisnute emocije, osjetila, sjećanja. Vješto si prepoznao događaje pojedinca, kao i ono što se događalo u grupi. Našao si prave riječi i primjere i nastavio s podukom, što nam je omogućilo učenje novih perspektiva i kako promijeniti naše modele razmišljanja.

Sa svojim fokusom uspio si održavati i naš fokus svih 5 dana na vrlo visokom nivou, a time su se pokrenuli procesi unutar i izvan svakoga od nas na svim razinama (energetski, mentalni, emocionalni i fizički). Kada je bila potrebna dubina, koristio si AEQ metodu kako bih aktivirao naredne procese, koji su nam omogućili, da osjetimo i razumijemo što se događa, kako bismo to mogli komunicirati te se osloboditi.

Upoznali smo se sa sljedećom razinom AEQ metode, ali da bih je razumjeli moramo povezati sve što smo čuli, osjetili, vidjeli, čitali i naravno, napisali .
Upoznali smo i snažan utjecaj AEQ metode na nas kao i ostale pojedince, što nas je natjeralo da razmišljamo, kako i u kolikoj mjeri ćemo koristiti novo »oružje«.
Vjerujem, da smo svi dobili, uključujući tebe, nove uvide u AEQ metodu.

Znam i osjećam, da će AEQ promijeniti moj život i time život moje obitelji ali i živote ljudi, koje podučavam AEQ metodu.
Bilo je zanimljivo i obrazovno svjedočiti undulaciji AŽS-a pojedinca i njegovi svijesti, kako si ti to sa svojom svjesnošću i osjetilima shvatio i predočio dodatna pitanja i primjere u pravom trenutku, najprije cijeloj skupini, a kasnije izravno pojedincu – i kabum.

Prijelaz s simpatičkog ŽS na parasimpatički ŽS bio je jasno vidljiv – i akcija je započela – rezultat – »čudo« se dogodilo, kojeg sada razumijemo.
Posljednji dan si lijepo smirio radionicu i sudionike, ali istodobno si nas učio o važnosti svijesti, razmišljanja i dodira.

Dobio sam odgovore na događaje u meni i promijenio sam prioritete.

Nove vježbe AEQ su fenomenalne. Osjećam se sjajno, kao uvijek nakon tvojih radionica ili seminara. Moja »zdjelica je plesala«, ali još uvijek ima puno mjesta za poboljšanje.
Uhvatio sam val i nastavljam s AEQ-om.

Samo Šinik, učitelj AEQ metode 2. stupnja

Seminar je bio vrlo dinamičan i informativan zbog odabira sudionika s različitim razmišljanjem (različitih osobnosti i karaktera). Učio si nas vježbe i teoriju kroz AEQ metodu i to na način, koji je pokrenuo naše dugo potisnute...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: