Petra Šmid Seljak, Vrhnika, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Čovjek je složeno biće koje zahtijeva sveobuhvatan terapijski pristup i kojeg ja formiram pomoću različitih metoda i tehnika. Samo ovaj princip mi također daje mogućnost, da dodirnem i unutarnje dubine pojedinca, a ne samo njegovo / njezino tijelo.  U mom životu me stvari obično nalaze same. Uvijek u pravo vrijeme. Isto vrijedi i za AEQ kliničku somatiku.

Njezina jednostavnost, lakoća i učinkovitost su faktori, koji su me uvjerili. Somatika mi omogućuje, da pokrete obavljam svjesno i sa lakoćom, moja pažnja je usmjerena na moje tijelo. Osjetiti tijelo tijekom vježbi, prepoznavanje mišića koji se produžuju dok se drugi skraćuju otvara cijeli novi horizont za prepoznavanje obrazaca ponašanja i osjećanja sebe.

AEQ klinička somatika mi omogućava, da sam tijekom vježbanja prisutna u momentu, fokusirajući se samo na pokrete. To je način, da se doživi sadašnji trenutak. Također je i aktivna meditacija, koja mi pomaže pronaći uzroke za čvorove mišića i nedostatka protoka u mom tijelu.

Srdačno preporučujem učenje AEQ somatskih vježbi svakomu tko je u potrazi za rješenjem svoje fizičke boli te i onima koji žele kao terapeuti pomoći drugima. Metoda obećava transformaciju pojedinca u svjesno biće koji sam stvara svoj životni put, odabire prave odluke za sebe i traži rješenja za poboljšanje kvalitete života.

Hvala i pohvale Alešu za profesionalan, ugodan i razigran seminar.

Petra Šmid Seljak, Vrhnika, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Čovjek je složeno biće koje zahtijeva sveobuhvatan terapijski pristup i kojeg ja formiram pomoću različitih metoda i tehnika. Samo ovaj princip mi također daje mogućnost, da dodirnem i unutarnje dubine pojedinca, a ne...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: