Petra Šmid Seljak, Vrhnika, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Čovjek je složeno biće koje zahtijeva sveobuhvatan terapijski pristup i kojeg ja formiram pomoću različitih metoda i tehnika. Samo ovaj princip mi također daje mogućnost, da dodirnem i unutarnje dubine pojedinca, a ne samo njegovo / njezino tijelo.  U mom životu me stvari obično nalaze same. Uvijek u pravo vrijeme. Isto vrijedi i za AEQ kliničku somatiku.

Njezina jednostavnost, lakoća i učinkovitost su faktori, koji su me uvjerili. Somatika mi omogućuje, da pokrete obavljam svjesno i sa lakoćom, moja pažnja je usmjerena na moje tijelo. Osjetiti tijelo tijekom vježbi, prepoznavanje mišića koji se produžuju dok se drugi skraćuju otvara cijeli novi horizont za prepoznavanje obrazaca ponašanja i osjećanja sebe.

AEQ klinička somatika mi omogućava, da sam tijekom vježbanja prisutna u momentu, fokusirajući se samo na pokrete. To je način, da se doživi sadašnji trenutak. Također je i aktivna meditacija, koja mi pomaže pronaći uzroke za čvorove mišića i nedostatka protoka u mom tijelu.

Srdačno preporučujem učenje AEQ somatskih vježbi svakomu tko je u potrazi za rješenjem svoje fizičke boli te i onima koji žele kao terapeuti pomoći drugima. Metoda obećava transformaciju pojedinca u svjesno biće koji sam stvara svoj životni put, odabire prave odluke za sebe i traži rješenja za poboljšanje kvalitete života.

Hvala i pohvale Alešu za profesionalan, ugodan i razigran seminar.

Petra Šmid Seljak, Vrhnika, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Prije nego što sam došla na prvo individualno učenje AEQ metode, mislila sam da ću tamo naučiti neke vježbe koje ću redovito raditi nekoliko mjeseci i da će moja kronična nedefinirana tjelesna bol biti smanjena ili čak nestati. Nakon nekoliko godina polakog upoznavanja metode, mogu reći da nisam pogriješila. Moja misija bila je potpuno iluzorna. Nikad nisam zamišljala da ću iči tamo gdje definitivno ne želim biti.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA