Lidija Jakljevič, Metlika, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Svakodnevna žurba, brige i mnogi događaji doveli su me do stanja, u kojem sam izgubila vezu sa svojim tijelom.

Tada nisam znala, ali imala sam osjećaj, da ne idem u pravom smjeru, jer su se posljedice počele kazati na mom tijelu. Međutim, za sve sam uspjela pronaći svoj izgovor. Ali u jednom trenutku sam osjećala, da ovako više ne ide, da situacija nije bila normalna i morala sam nešto učiniti. I tako je započela misija, koja me dovela do informoterapije (komunikacija s našim stanicama na jeziku, koje stanice razumiju), koja me preuzela kad sam na sebi vidjela rezultate.

I sama sam htjela raditi i zato sam se prijavila na tečaj i postala ovlašteni informoterapeut. Uvijek su me zanimali uzroci određenih bolesti, problema, koje su tek posljedice; koji su uzroci? Dakle, moje se učenje nastavilo sa školom Karmičke dijagnostike.

Na jednom predavanju nama je g. Ogorevc pričao o gospodinu Alešu Ernstu i njegovoj metodi, gdje je riječ o napetim, zakočenim mišićima, što je posljedica različitih životnih događaja. Mišići u takvom stanju su uzrok mnogih problema, koje bih se moglo ukloniti s produljenjem / skraćivanjem mišića. Istog bdana sam potražila Alešove člance na internetu i rezervirala individualnu terapiju.

Tad su počela nova saznanja i iznenađenja za mene. Nisam mogla vjerovati, da nisam bila u stanju napraviti jednostavan pokret – polako podizanje lakata … Svaka terapija bila je novo otkriće i novo istraživanje samoga sebe. Prijavila sam se na AEQ seminar 1. stupnja, jer sam željela naučiti još više. Seminar mi je dao još više novih informacija, otkrića i jako sam zahvalna za to. Svaki dan vježbam po AEQ metodi i sve što mogu reći je, da je AEQ metoda promijenila moj život i postala dio mog svakodnevnog života.

Sada sam svjesna, da sam sama odgovorna za svoje tijelo, ja sam ta, koja ga kontrolira i ja sam ta, koja ga može promijeniti s vlastitim osjećajem. Nije potrebno uložiti mnogo truda; dovoljno je učiti, razumjeti, istraživati i time sebe poboljšati. Zahvala Alešu, koji je prava riznica AEQ-a, za sva znanja, koja nam je prenio, drago mi je što sam imala priliku upoznati takvu djelotvornu metodu.

Lidija Jakljevič, Metlika, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Tada nisam znala, ali imala sam osjećaj, da ne idem u pravom smjeru, jer su se posljedice počele kazati na mom tijelu. Međutim, za sve sam uspjela pronaći svoj izgovor. Ali u jednom trenutku sam osjećala, da ovako...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: