Lidija Jakljevič, Metlika, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Svakodnevna žurba, brige i mnogi događaji doveli su me do stanja, u kojem sam izgubila vezu sa svojim tijelom.

Tada nisam znala, ali imala sam osjećaj, da ne idem u pravom smjeru, jer su se posljedice počele kazati na mom tijelu. Međutim, za sve sam uspjela pronaći svoj izgovor. Ali u jednom trenutku sam osjećala, da ovako više ne ide, da situacija nije bila normalna i morala sam nešto učiniti. I tako je započela misija, koja me dovela do informoterapije (komunikacija s našim stanicama na jeziku, koje stanice razumiju), koja me preuzela kad sam na sebi vidjela rezultate.

I sama sam htjela raditi i zato sam se prijavila na tečaj i postala ovlašteni informoterapeut. Uvijek su me zanimali uzroci određenih bolesti, problema, koje su tek posljedice; koji su uzroci? Dakle, moje se učenje nastavilo sa školom Karmičke dijagnostike.

Na jednom predavanju nama je g. Ogorevc pričao o gospodinu Alešu Ernstu i njegovoj metodi, gdje je riječ o napetim, zakočenim mišićima, što je posljedica različitih životnih događaja. Mišići u takvom stanju su uzrok mnogih problema, koje bih se moglo ukloniti s produljenjem / skraćivanjem mišića. Istog bdana sam potražila Alešove člance na internetu i rezervirala individualnu terapiju.

Tad su počela nova saznanja i iznenađenja za mene. Nisam mogla vjerovati, da nisam bila u stanju napraviti jednostavan pokret – polako podizanje lakata … Svaka terapija bila je novo otkriće i novo istraživanje samoga sebe. Prijavila sam se na AEQ seminar 1. stupnja, jer sam željela naučiti još više. Seminar mi je dao još više novih informacija, otkrića i jako sam zahvalna za to. Svaki dan vježbam po AEQ metodi i sve što mogu reći je, da je AEQ metoda promijenila moj život i postala dio mog svakodnevnog života.

Sada sam svjesna, da sam sama odgovorna za svoje tijelo, ja sam ta, koja ga kontrolira i ja sam ta, koja ga može promijeniti s vlastitim osjećajem. Nije potrebno uložiti mnogo truda; dovoljno je učiti, razumjeti, istraživati i time sebe poboljšati. Zahvala Alešu, koji je prava riznica AEQ-a, za sva znanja, koja nam je prenio, drago mi je što sam imala priliku upoznati takvu djelotvornu metodu.

Lidija Jakljevič, Metlika, učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Prije nego što sam došla na prvo individualno učenje AEQ metode, mislila sam da ću tamo naučiti neke vježbe koje ću redovito raditi nekoliko mjeseci i da će moja kronična nedefinirana tjelesna bol biti smanjena ili čak nestati. Nakon nekoliko godina polakog upoznavanja metode, mogu reći da nisam pogriješila. Moja misija bila je potpuno iluzorna. Nikad nisam zamišljala da ću iči tamo gdje definitivno ne želim biti.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA