Dajana Frank, Ilirska Bistrica, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Već nekoliko godina primiječujem, da moje tijelo ne radi onako kako treba. I unatoč kratkim učincima raznih terapija entropija uzima svoj danak. Osjećam nered u mom tijelu te da mi je potrebno više vremena da obavim zadatke i na svom poslu i kod kuće. Na seminaru sam čula objašnjenje entropije i drugih tema i to mi je dalo novi, drugačiji uvid u ljudsko tijelo ali i široku paletu mogućnosti kako pomoći sebi i drugima.

Obrazovanje ima vrlo dobru strukturu. Prvi dio je kombinacija teorije i AEQ somatskih vježbi – super iskustvo, da ponovno osjećaš dijelove svog tijela, koje si već zaboravio. A i način, na koji je seminar je proveden, je također vrlo različit od onoga što sam do sada iskusila.  U drugom dijelu seminara naučili smo kako samostalno voditi AEQ somatske vježbe, promatrali smo druge studente i komentirali, raspravljali o njihovim greškama ili nedostacima, no konačnu ocjenu naših sposobnosti dao je naš učitelj.

Već nakon prva tri dana sam se osjećala puno bolje, moj donji dio leđa je opušteniji, a i bol koji se obično proširio na noge bio je znatno slabiji. Aktivnost nije bila ograničena samo na fizičko razinu, nemir je bio prisutan čak i za vrijeme spavanja. Ovo potvrđuje ono što smo također naučili u drugim seminarima – napeti mišići su čvrsto povezani sa psihom, i obrnuto.

Moji klijenti su AEQ vježbe vrlo dobro prihvatili, učim jih u pojedinim terapijama, kao i na skupnim sjednicama.

Jako sam zahvalna što sam bila dio prve skupine studenata i sada u potpunosti koristim moje novo stečeno znanje.  Također sam vrlo zadovoljna sa ovim seminarom te ga srdačno preporučujem.

Dajana Frank, fizioterapeut , Učitelj AEQ metode® 1. stupnja 

Prije nego što sam došla na prvo individualno učenje AEQ metode, mislila sam da ću tamo naučiti neke vježbe koje ću redovito raditi nekoliko mjeseci i da će moja kronična nedefinirana tjelesna bol biti smanjena ili čak nestati. Nakon nekoliko godina polakog upoznavanja metode, mogu reći da nisam pogriješila. Moja misija bila je potpuno iluzorna. Nikad nisam zamišljala da ću iči tamo gdje definitivno ne želim biti.

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA