Dajana Frank, Ilirska Bistrica, Učitelj AEQ metode® 1. stupnja

Već nekoliko godina primiječujem, da moje tijelo ne radi onako kako treba. I unatoč kratkim učincima raznih terapija entropija uzima svoj danak. Osjećam nered u mom tijelu te da mi je potrebno više vremena da obavim zadatke i na svom poslu i kod kuće. Na seminaru sam čula objašnjenje entropije i drugih tema i to mi je dalo novi, drugačiji uvid u ljudsko tijelo ali i široku paletu mogućnosti kako pomoći sebi i drugima.

Obrazovanje ima vrlo dobru strukturu. Prvi dio je kombinacija teorije i AEQ somatskih vježbi – super iskustvo, da ponovno osjećaš dijelove svog tijela, koje si već zaboravio. A i način, na koji je seminar je proveden, je također vrlo različit od onoga što sam do sada iskusila.  U drugom dijelu seminara naučili smo kako samostalno voditi AEQ somatske vježbe, promatrali smo druge studente i komentirali, raspravljali o njihovim greškama ili nedostacima, no konačnu ocjenu naših sposobnosti dao je naš učitelj.

Već nakon prva tri dana sam se osjećala puno bolje, moj donji dio leđa je opušteniji, a i bol koji se obično proširio na noge bio je znatno slabiji. Aktivnost nije bila ograničena samo na fizičko razinu, nemir je bio prisutan čak i za vrijeme spavanja. Ovo potvrđuje ono što smo također naučili u drugim seminarima – napeti mišići su čvrsto povezani sa psihom, i obrnuto.

Moji klijenti su AEQ vježbe vrlo dobro prihvatili, učim jih u pojedinim terapijama, kao i na skupnim sjednicama.

Jako sam zahvalna što sam bila dio prve skupine studenata i sada u potpunosti koristim moje novo stečeno znanje.  Također sam vrlo zadovoljna sa ovim seminarom te ga srdačno preporučujem.

Dajana Frank, fizioterapeut , Učitelj AEQ metode® 1. stupnja 

Već nekoliko godina primiječujem, da moje tijelo ne radi onako kako treba. I unatoč kratkim učincima raznih terapija entropija uzima svoj danak. Osjećam nered u mom tijelu te da mi je potrebno više vremena da obavim...

Za ogled celotne vsebine se prijavite spodaj

V kolikor že imate račun se lahko prijavite in si ogledate vsebino. V Kolikor pa svojega uporabniškega računa še nimate pa vas vabimo, da si ga ustvarite spodaj.

PRIJAVAREGISTRACIJA

Pročitajte još: