menu
TERAPIJE | Učenje na daljinu

Učenje AEQ metode® na daljinu

Učenje na daljinu moguće je preko FaceTimea, FB video chata ili Skypa

 

Za koga je prikladno?

Prikladno je učiti AEQ metodu® putem video veze u slučajevima, kada nema potrebe za aktivnom terapijom ili osobnim kontaktom za daljnji napredak u razumijevanju AEQ metode® i odnosa između uma i tijela.

 

Na taj način možete razjasnite pitanja i sumnje, koje ste dobili kroz redovitu provedbu AEQ vježbi® i mijenjanja karaktera i obrazaca kretanja. Dakle, vožnja do terapije u Brežicama nije više potrebna što omogućuje uštedu troškova i uštedu vremena s istim pozitivnim učinkom zajedničkog rada.

 

Što vi dobivate time?

To vam omogućuje znatno kraće vrijeme čekanja za učenje, a to omogućava brži napredak.

Često nejasnosti nisu toliko velike da bih zahtijevale vrijeme cijele terapije (90 minuta), tako da se učenje na daljinu može obaviti i u kraćim intervalima, što će vam omogućiti veću učinkovitost korištenja vašeg vremena.

 

Rad uz video vezu također je prikladan za razjašnjenje i popunjavanje nejasnosti oko ispravnog izvođenja AEQ vježbi® (u ovom slučaju, prilikom dogovaranja za sastanak, molimo da naznačite da želite provjeriti ispravnost vježbi, da primite upute o primjernom instaliranju fotoaparata i smještaju okoline za dobru izvedbu vježbe).

 

Pregled / konzultacija prije prvog posjeta aktivne terapije Razgovor preko video veze također je pogodan za pregled / konzultacije prije prvog posjeta aktivne terapije u fazi dogovaranja i određivanju najprikladnijeg pristupa učenja AEQ metode®, kao i u složenijim slučajevima (skolioza, teške autoimune bolesti ...) kad dogovaranje putem e-maila ili telefona nije prikladno, ili nije dovoljno točno.

 

Cjenik

30 minuta 30€

60 minuta 60€

90 minuta 90€

 

Pošaljite mi e-mail na info@aeq.si da se dogovorimo za sastanak.

tel. : 00386(0)74990871 
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook