menu
ISKUSTVA

Iskustva

 

Saša Rajnović, SFG Team Leader


Sjećam se da sam kod Aleša prvi put došao kako bih kupio nekoliko kettlebella. Praktički me je već s vrata “pročitao” i kasnije u razgovoru napomenuo nekliko detalja vezanih za moju posturu te koje bih probleme mogao imati u budućnosti ako ih već i nemam.

Čitaj više

Saša Rajnović, SFG Team Leader

3.10.2015, 20.04.2017

Sjećam se da sam kod Aleša prvi put došao kako bih kupio nekoliko kettlebella. Praktički me je već s vrata “pročitao” i kasnije u razgovoru napomenuo nekliko detalja vezanih za moju posturu te koje bih probleme mogao imati u budućnosti ako ih već i nemam. tukaj.

Sanjin Crnković, Active Fitnes, Rijeka o kliničkoj somatici


Kao fitnes trener koji priprema sportaše i rekreativce, uvijek težim novim znanjima, boljim metodama. Ciljevi su uvijek isti – zdravlje, sportske performanse, estetika, a da sve skupa bude zanimljivo i da se čovijek može baviti sportskom aktivnošću cijeli život.

Čitaj više

Sanjin Crnković, Active Fitnes, Rijeka o kliničkoj somatici

25.9.2015, 19.04.2017

Kao fitnes trener koji priprema sportaše i rekreativce, uvijek težim novim znanjima, boljim metodama. Ciljevi su uvijek isti – zdravlje, sportske performanse, estetika, a da sve skupa bude zanimljivo i da se čovijek može baviti sportskom aktivnošću cijeli život. tukaj.

Nikola Borić i klinička somatika


Nikola Borić, višestruki prvak Hrvatske u triatlonu i kondicijski trener vrhunskih sportaša Turske atletske reprezentacije.

Čitaj više

Nikola Borić i klinička somatika

17.1.2015, 18.04.2017

Nikola Borić, višestruki prvak Hrvatske u triatlonu i kondicijski trener vrhunskih sportaša Turske atletske reprezentacije. tukaj.

Bioterapeut Marjan Ogorevc o kliničkoj somatici


Aleša Ernsta sam upoznao tražeći način kojim ću opustiti trajno ukočene mišiće leđa koji su mi povremeno uzrokovali probleme. Unatoč jogi, thai-chiu, masažama i redovitoj tjelovježbi, nisam našao način da ih trajno opustim.

Čitaj više

Bioterapeut Marjan Ogorevc o kliničkoj somatici

26.1.2015, 17.04.2017

Aleša Ernsta sam upoznao tražeći način kojim ću opustiti trajno ukočene mišiće leđa koji su mi povremeno uzrokovali probleme. Unatoč jogi, thai-chiu, masažama i redovitoj tjelovježbi, nisam našao način da ih trajno opustim. tukaj.

Iskustva klijenata


Aleš je mi je s puno strpljenja i pozitivnim stavom objasnio uzroke ozljede i poručio mi kako se to može bez problema riješiti. To mi je tada zvučalo kao znanstvena fantastika. Ideja da ću moći trčati bez bolova činila mi se neostvarivom. Ipak, njegov pozitivan stav ulio mi je nadu...

Čitaj više

Iskustva klijenata

16.1.2014, 16.04.2017

Aleš je mi je s puno strpljenja i pozitivnim stavom objasnio uzroke ozljede i poručio mi kako se to može bez problema riješiti. To mi je tada zvučalo kao znanstvena fantastika. Ideja da ću moći trčati bez bolova činila mi se neostvarivom. Ipak, njegov pozitivan stav ulio mi je nadu... tukaj.

rss
tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook