menu
AEQ METODA | Dobro je znati

Dobro je znati

 

Važnost svjesnog „dječjeg“ somatskog načina razvoja


Ulomak iz knjige služi kao slikopisan opis događaja koje većina nas iskusi u djetinjstvu, te posljedica zaboravljenih događaja našeg djetinjstva i mladosti koji su nas obilježili i oblikovali.

Čitaj više

Važnost svjesnog „dječjeg“ somatskog načina razvoja

9.12.2014, 31.01.2017

Ulomak iz knjige služi kao slikopisan opis događaja koje većina nas iskusi u djetinjstvu, te posljedica zaboravljenih događaja našeg djetinjstva i mladosti koji su nas obilježili i oblikovali. tukaj.

Dva vuka


Drevna priča Cheerokee Indijanca o bijelom i crnom vuku ilustrira nam razgovor poglavice plemena sa svojim unukom o postojanju dva vuka unutar svakoga od nas. Bijeli vuk predstavlja sve ono dobro unutar nas, dok je crni sinonim za naše loše osobine. Bijeli vuk se hrani pravdom i mirom, a crni ljutnjom, strahom i mržnjom.

Čitaj više

Dva vuka

25.10.2014, 30.01.2017

Drevna priča Cheerokee Indijanca o bijelom i crnom vuku ilustrira nam razgovor poglavice plemena sa svojim unukom o postojanju dva vuka unutar svakoga od nas. Bijeli vuk predstavlja sve ono dobro unutar nas, dok je crni sinonim za naše loše osobine. Bijeli vuk se hrani pravdom i mirom, a crni ljutnjom, strahom i mržnjom. tukaj.

Liječenje i vi


Da bismo izliječili bolest stalno nastojimo otkriti što djelotvorniji, moćniji lijek, ali ne želimo promijeniti način života koji živimo ili prehrambene navike.

Čitaj više

Liječenje i vi

13.4.2014, 29.01.2017

Da bismo izliječili bolest stalno nastojimo otkriti što djelotvorniji, moćniji lijek, ali ne želimo promijeniti način života koji živimo ili prehrambene navike. tukaj.

Promjena i tranzicija


Promjena je obično ono što želimo od drugih,zar ne?Sami se ne želimo mijenjati iako očekujemo da će se promijeniti svi ostali što će zauzvrat promijeniti i naš život ili na njega utjecati.

Čitaj više

Promjena i tranzicija

12.3.2014, 28.01.2017

Promjena je obično ono što želimo od drugih,zar ne?Sami se ne želimo mijenjati iako očekujemo da će se promijeniti svi ostali što će zauzvrat promijeniti i naš život ili na njega utjecati. tukaj.

Napredovanje


Od trenutka u kojem ste odlučili promijeniti samoga sebe do trenutka u kojem ste postigli željeno prolazite kroz prijelazno razdoblje.

Čitaj više

Napredovanje

11.3.2014, 27.01.2017

Od trenutka u kojem ste odlučili promijeniti samoga sebe do trenutka u kojem ste postigli željeno prolazite kroz prijelazno razdoblje. tukaj.

Razumjeti bol


Mnogo nas iz dana u dan živi s boli koju ne znamo prevladati.Možda zauzima malen i neznatan dio naših misli kojem je podređen cijeli naš život.

Čitaj više

Razumjeti bol

6.3.2014, 26.01.2017

Mnogo nas iz dana u dan živi s boli koju ne znamo prevladati.Možda zauzima malen i neznatan dio naših misli kojem je podređen cijeli naš život. tukaj.

Uloga djetinjstva u razvoju kretanja


Odrastajući u doticaju sa mnoštvom informacija koje sačinjavaju svijet koji nas okružuje većina nas se niti ne sjeća svog djetinjstva, kako smo i šta naučili dok smo bili djeca.

Čitaj više

Uloga djetinjstva u razvoju kretanja

3.3.2014, 25.01.2017

Odrastajući u doticaju sa mnoštvom informacija koje sačinjavaju svijet koji nas okružuje većina nas se niti ne sjeća svog djetinjstva, kako smo i šta naučili dok smo bili djeca. tukaj.

Kako živimo danas


Moderan stil života kojim danas živimo može se opisati poprilično razornim, te nas dovodi do toga da se s vremenom naviknemo na svakodnevne situacije koje nas iscrpljuju – na dužnosti zaposlenog supruga i oca obitelji ili urbane supruge i majke.

Čitaj više

Kako živimo danas

4.3.2014, 24.01.2017

Moderan stil života kojim danas živimo može se opisati poprilično razornim, te nas dovodi do toga da se s vremenom naviknemo na svakodnevne situacije koje nas iscrpljuju – na dužnosti zaposlenog supruga i oca obitelji ili urbane supruge i majke. tukaj.

Želja za rješavanjem problema


Ako želimo promjeniti naše stanje, moramo postati svjesni uzroka, koji je skriven duboko u nama. Možda ćemo to stanje početi spominjati, žaliti se na njega, ili ga prepoznati kod drugih ljudi.

Čitaj više

Želja za rješavanjem problema

4.3.2014 , 23.01.2017

Ako želimo promjeniti naše stanje, moramo postati svjesni uzroka, koji je skriven duboko u nama. Možda ćemo to stanje početi spominjati, žaliti se na njega, ili ga prepoznati kod drugih ljudi. tukaj.

Znati sebe


“Što ne znaš, ne boli” – izreka koliko god poznata toliko netočna. Nepoznavanje untrašnjih procesa u tijelu može nas uništiti, kao što to uglavnom biva.

Čitaj više

Znati sebe

3.3.2014, 22.01.2017

“Što ne znaš, ne boli” – izreka koliko god poznata toliko netočna. Nepoznavanje untrašnjih procesa u tijelu može nas uništiti, kao što to uglavnom biva. tukaj.

Starenje


Da me je Igor pitao zbog čega je ostao zakočen u jednom položaju, spriječen da rotira kralježnicu, rekao bih mu da usporedi svakodnevne vlastite kretnje, navike, te misli sa onima od prije dvadeset i pet godina, kada je bio Tridesetogodišnjak.

Čitaj više

Starenje

3.3.2014, 21.01.2017

Da me je Igor pitao zbog čega je ostao zakočen u jednom položaju, spriječen da rotira kralježnicu, rekao bih mu da usporedi svakodnevne vlastite kretnje, navike, te misli sa onima od prije dvadeset i pet godina, kada je bio Tridesetogodišnjak. tukaj.

rss
tel. : 00386(0)74990871
mail: info@aeq.si
YouTube Facebook